EngleskaFudbalTransferi

Evo iznenađenja, Klop dobio novog veznjaka!

Akvizicija poslednjeg dana prelaznog roka.

Među ekipama koje su retko bile tema u ovom prelaznom roku nalazi se i Liverpul. Najavljeno je bilo da Redsi neće biti previše aktivni tokom leta, sem ako se pojave igrači koji se smatraju akvizicijama za budućnost ili su iz kategorije prilika koje se ne prepuštaju. Nužnost jednog velikog transfera nametnula je prodaja Sadija Manea, oboren je klupski rekord za transfer Darvina Nunjeza čiji je boravak na Enfildu počeo pomalo haotično. Doveden je i Fabio Karvaljo kao stara želja i neko ko bi u budućnosti trebalo da izraste u nosioca, što je već i nagovestio, u kategoriju pojačanja za budućnost spada i Kalvin Remzi.

Problem stručnom štabu napravile su povrede veznjaka. Ako ona koju je zaradio Tijago Alkantara nije promenila planove, bar ne kao nešto što se hitno mora rešiti, kada se na listi povređenih našao Nabi Keita, upalili su se alarmi na Enfildu. Jirgen Klop je i javno rekao da mu je sada potrebno osveženje u veznom redu, klub je hitro reagovao i među nekoliko kandidata odabrao pomalo iznenađujuće rešenje.

Narednih godinu dana član Liverpula biće Artur Melo. Brazilac je celo leto na izlaznim vratima, Juventus je čekao ponude, barem za pozajmicu, ne bi li oslobodio mesto u timu i malo raščistio gužvu u veznom redu posle dolaska Leandra Paredesa. Uskočili su Redsi i dogovorili jednogodišnju pozajmicu, opcija otkupa nije uključena u priču, videćemo da li to znači da je Artur samo kratkoročno rešenje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet