FudbalSrbija

Fejsa predstavljen u Partizanu, oglasio se i Vazura

Nakon što je Aleksandar Šćekić napustio klub iz Humske, uprava kluba je rešila brzo da pronađe zamenu, to se i dogodilo, jer danas zvanično Ljubomir Fejsa predstavljen kao novi fudbaler Partizana.

Ugovor je potpisan na godinu i po dana, a uzeo je dres sa brojem 15 i već danas se očekuje da se pridruži saigračima na pripreme u Antaliji.

„Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih kluova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferecija“, rekao je Miloš Vazura.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet