FudbalSrbijaVESTI DANA

Fejsa: Srce me je privuklo tu

U razgovoru za Mozzart Sport iskusni vezista istakao da je još uvek nije potpuno spreman ali da jedva čeka da ponovo istrči na teren u dresu voljenog kluba i da vredno radi na tome da se što pre spremi.

Imam veću tremu nego prvi put u Partizanu. U prethodnom mandatu kada sam dolazio bio sam mlađi, nisam razmišljao mnogo. Sada sam iskusniji. Srećan sam i zadovoljan, jer sam se vratio. Ovom prilikom bih se i zahvalio ljudima iz kluba što su hteli da se vratim i što su malo duže čekali. Presrećan sam, jedva čekam da se što pre spremim i da počnem ponovo da igram.

Kako sam kaže, povratak u Humsku izabrao je srcem.

Imam dvoje male dece, Partizan je moj klub i već sam dugo igrao preko. Nisam razmišljao da ću se jednog dana vratiti, ali kada sam pročitao u novinama da postoji interesovanje, dobio jedan poziv, drugi… Srce me je privuklo tu. Više sam voleo da dođem u Partizan nego da idem po drugim klubovima. Dok sam bio u Saudijskoj Arabiji porodica je više vremena provodila u Srbiji, te su deca već navikla, pričaju srpski. Ponovo sam kući u ovo vreme posle 11 godina, prethodna tri meseca uživao sam sa decom i suprugom tokom praznika, ali sada kreću profesionalne obaveze. Uživao sam uz porodicu, ali što je mnogo mnogo je, nisam navikao da budem kući i jedva sam čekao da se vratim u ritam.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet