FudbalSrbija

Fejsa: Zezam Moreiru, kažem tukli ste me ti i Žuka da vam ne bih uzeo minute

Povratnik u redove Partizana u intervjuu Sportskom žurnalu napravio je delimičnu retrospektivu bogate karijere, govorio je o igračima sa kojima se susretao na terenu kao saigrač ili protivnik, najviše vremena posvetio je onima na istoj poziciji.

– Raća i ja s jedne, Moreira i Žuka s druge strane… Rat! Čuo sam sa Žukom, trener je u Brazilu nekoj deci – slao sam mu dresove za njih. Raća je bio i u rivalskom Sportingu, inače – živeli smo u različitim delovima grada. Igrali smo jedan protiv drugog i dok je bio u Rio Aveu. Malo pričamo i šalimo se, al’ nema popusta. Kad sam došao u Benfiku, Matića su već planirali da prodaju. Tih mesec i po –šou. Ljudi su bili oduševljeni, igrali smo u tandemu k’o u transu. Obojica tipični zadnji vezni, ali Nemanja je delovao malo ispred – kao osmica.

Zanimljiv je bio i njegov odnos sa Almamijem Moreirom.

– Kakav je sad Moreira? Isti! Čujemo se, živi u Portugalu, zezam ga: Sram te bilo, kad sam došao bio sam klinac – tukao si me sa Žukom samo da bi igrao. Šta će, smeje se! Sin mu je baš dobar, igra za Benfiku, pričaju lepo o njemu. Ako ima pameti, a mislim da ima – k’o ćale, biće dobar.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet