EngleskaFudbal

Fernandeš: Megvajer zaslužuje poštovanje

Sa velikim pritiskom na leđima Mančester Junajted je otputovao na gostovanje Fulamu sa koga je doneo tri boda tako što su bedem domaćina probili pred sam kraj utakmice.

– Svi znaju da situacija nije najbolja, izgubili smo poslednje dve utakmice i nismo hteli da ponovimo takve partije, ovo danas je nešto drugo. Morali smo da pokažemo nešto drugačije i to smo i uradili. Osvojili smo tri boda i to je najvažnije.

Bruno Fernandeš je ukrasio pobedonosnim pogotkom svoj jubilej, ovo je 200. utakmica za njega u dresu Crvenih đavola.

– Reč je o timu, šta svi rade na terenu. Svako mora da se žrtvuje, trči, radi više. Čak i kod golu, mogli ste da vidite da svi naporno rade da bi osvojili loptu i to je ono što je donelo rezultat. Bila je to dobra predstava. Mogli smo da stvorimo još više šansi, ali ove koje smo imali su bile dovoljne. U prvom poluvremenu smo imali kontrolu nad igrom, drugo poluvreme je bilo podeljeno na različite periode, ali mislim da smo mi ti koji smo imali više dobrih šansi i zaslužili da pobedimo. Ova pobeda mora da nam izgradi samopouzdanje, ali moramo da shvatimo da uvek možemo više.

Aktuelni kapiten iskoristio je priliku da pohvali Harija Megvajera, saigrača koga je nasledio u toj ulozi, a koji je u prethodnom periodu često bio na udaru javnosti.

– Ne želim da se previše fokusiram na jednog igrača, ali svi su bili previše kritični prema Hariju Megvajeru. Dobro mu ide, Hari zaslužuje poštovanje. Nadam se da može da ostane na ovom nivou.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet