Ostali sportovi

Filipović: Predstoji nam malo mirniji period i povratak u ritam utakmica jednom nedeljno

S puno samopouzdanja Novi Beograd čeka nove obaveze nakon osvajanja prvog mesta u regularnom delu regionalne lige.

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo ligaški deo regionalnog takmičenja završili na prvom mestu. Uz naše dobre partije na tom poslednjem turniru u Zagrebu, ali i još neke rezultate ostalih timova koji su nam se poklopili, ostvarili smo naš cilj. Predstoji nam malo mirniji period i povratak u ritam utakmica jednom nedeljno. To će nam dati veću mogućnost da se posvetimo treninzima i jačem radu, pre svega u pogledu podizanja fizičke pripreme za sve ono što nas očekuje krajem marta i početkom aprila. S tim u vezi sm već podigli intezitet treninga ove nedelje i moram da pohvalim igrače, jer su sjajno odreagovali, veoma profesionalno, kao što je to i do sada bio slučaj.

Milanovićev pomoćnik, Đorđe Filipović, izneo je i očekivanja od duela sa Šapcem kojim Novobeograđani zatvaraju ligaški deo domaćeg šampionata.

– Očekujem ozbiljnost, dobar pristup i potrvdu kvaliteta rejtinga, kako individualnog tako i timskog, ove grupe igrača. Ako tako bude, mislim da pobeda svakako neće izostati.

Ambicije pred ovo gostovanje su jasne, poručuje Gogov.

– Ovaj meč za nas nije toliko rezultatski bitan, koliko će biti važno da dodatno utvrdimo našu igru u odbrani. Biće neophodno da imamo maksimalan pristup, jer ne želimo bilo kakvo iznenađenje. Iako nemamo imperativ pobede mi u Šabac svakako idemo po pobedu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet