FudbalSrbija

Gaćinović: Došao sam bez predrasuda i oduševio se ovim ljudima

Iskusni trener iznenada je morao da napusti Novi Pazar, oglasio se za MozzartSport, nije govorio o razlozima odlaska, već o emocijama koje nosi sa jugozapada.

Priča je mnogo lepša nego što sam očekivao, u svakom pogledu – fubalskom i životnom. Jedno veliko iskustvo za mene. Iako imam dosta godina, naredovao sam kao čovek i trener, stekao prijatelje. Došao sam bez predrasuda i oduševio se ovim ljudima. Neizmerno im zahvaljujem, nevažno da li su iz sveta fudbala ili van njega, da li sam ih sretao na ulici, na terenu ili tribinama. Činili su me srećnim svakodnevno. To je i neka poenta ovih pet meseci provedenih u Novom Pazaru.

Pazarci su istakli da bi između dve polusezone mogla da se obnovi saradnja.

Nikad ne reci nikad. Gde god da odem, uvek gledam da vrata ostanu makar poluotvorena. Možda sam tako mentalno nasađen. Volim dobre ljude, na kakve sam ovde naišao. Trudio sam se da i ja budem takav. Uvek postoji mogućnost, posebno posle svega što mi se ovde desilo. Daj Bože zdravlja. Još jednom moram da se vratim na igrače. Naišao sam na sjajnu grupu. Oni su glavni protagonisti svih ideja mog stručnog štaba. Nikad nisam bio pobornik dobrih rezulatata nauštrb igre. Kod nas je publika imala šta da vidi i u momentima kad smo gubili i kad smo pobeđivali. Uvek želim da utakmica bude praznik za oči i dušu, još ako se upiše nešto u tabelu, onda sve ima još veću vrednost.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet