FudbalSrbija

Gaćinović pred Partizan: Ne odustajemo da baš sad tražimo bodove

Novi Pazar će večeras sa početkom u 18:55 dočekati ekipu Partizana u okviru četvrtog kola Superlige Srbije i tako će pokušati da osvoje prve bodove u prvenstvu, a crno-beli će pokušati da izađu iz mini krize nakon dva vezana remija. Trener Novog Pazara, Vladimir Gaćinović je izjavio da će njegova ekipa napasti Partizan.

„Partizan ima kvalitet i brzinu, ritam jači od gotovo svih ostalih ekipa u ligi. Dovoljna je i najmanja greška da vas kazni, a na nama je da ih svedemo na najmanju meru, jer su nas one u sva tri prethodna meča odvele u poraz. Napadački i agresivan model igre nećemo da menjamo, osim nekih detalja. Imamo kvalitet i ne odustajemo da baš sad tražimo bodove“, počeo je Gaćinović.

Nekoliko promena će biti u ekipi za razliku od prošlog kola.

„Dva do tri, možda i četiri igrača koja nisu počela duel u Ivanjici naći će se u timu. Pojedinci su se nametnuli radom na treninzima, drugi nisu bili u pravom ritmu u meču sa Javorom. Ne menja to mnogo naše ciljeve, s obzirom na to da uvek imamo plan B i C. Bitno je da budemo produktivni, dakle, onakvi kakvi nismo bili u prve tri utakmice, o čemu govori broj bodova“

I pored loših rezultata, iskusni stručnjak nema primedbi na igru svog tima.

„Ne po mom, već i po mišljenju mnogih koji nisu direktno zainteresovani za Novi Pazar, igramo iznad očekivanja. Nedostaje nam samo najbitniji začin – bodovi. Luka Ratković je povređen i na njega ne možemo da računamo. Ostali su spremni. Teško je prve bodove tražiti protiv Partizana, ali nismo u poziciji da biramo kad i gde ćemo ih uzeti“, zaključio je Gaćinović.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet