FudbalSrbija

Gaćinović: Volim da budemo praznik za oči i dušu, ali i za tabelu

Jučerašnji boravak u Nišu za trenera Novog Pazara prošao je idealno i na privatnom i na profesionalnom planu, njegovi igrači zabeležili su treću uzastopnu pobedu savladavši Radnički.

Milo mi je da sam video drage prijatelje. Voleo bih da je bilo uspešnije kada sam radio u Nišu, ali je svakako bilo lepo. Prvo poluvreme, bez obzira na to što smo na kraju poveli, nismo odigrali na našem nivou. Povukli smo se, suprotno dogovoru, u nisku zonu, sevale su neke lopte kroz naš kazneni prostor, mogao je i Radnički da povede i okrene utakmicu u sasvim suprotnom smeru. Ali, kad god bismo prešli centar, stvarali smo šanse. Tako smo i poveli, iz polušanse, iz individualnog kvaliteta našeg Nikčevića. U drugom delu smo se dogovorili da izađemo mnogo više, da pravimo pritisak na Marjanovića, Pejovića i cenrtralne bekove Radničkog. Sasvim zasluženo smo dobili ovu utakmicu i pokazali dominaciju.

Posle lošeg starta, samopouzdanje je, zasluženo, na izuzetno visokom nivou.

– Iz šest kola imamo devet bodova, a imali smo četiri gostovanja i utakmice sa Čukaričkim i Partizanom kod kuće. Iz prva tri kola, kada smo bili na nuli, zaslužili smo najmanje četiti, pet bodova. Prezentujemo lep fudbal. Volim da budemo praznik za oči i dušu, ali i za tabelu. U svakom slučaju, ne zadovoljavamo se ovim, nastavićemo gde smo stali. Igramo već idućeg petka, trening je u nedelju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet