EngleskaFudbal

,,Gadi mi se sve ovo, ubiće Čelsi“

Čelsi je i dalje prvi na listi negativnih utisaka ostrvskog fudbala, pod novim vlasnikom grca u pokušaju da izgradi nešto, posle užasne prošle sezone i lošeg početka ove mnogima je strpljenje na izmaku, a među njima je i bivši fudbaler ovog kluba, Frank Lebef. On ne viidi da će dvostruki šampion Evrope uskoro u Ligu šampiona, zbog čega smatra da će dobri fudbaleri izbegavati dolazak u ovaj deo Londona.

– Budimo realni, Čelsi je postao prosečan klub. Biće teško privući igrače, a oni najbolji poput Mbapea neće biti voljni da dolaze na Stamford bridž. Veliki igrači žele da igraju u Ligi šampiona i neće u Čelsi jer je klub u padu.

Nekadašnji fudbaler Plavaca nema ništa protiv Toda Boelija i njegovih saradnika ali poziva na korenite promene na Stamford bridžu. Istovremeno, Maurisio Poketino uverava da ekipa ima sve što joj je potrebno da bude uspešna, samo joj treba vremena i strpljenja.

– Neverovatno je videti šta je Čelsi postao samo dve godine nakon što je osvojio Ligu šampiona. Gadi mi se. Nemam ništa protiv Toda Boelija, ali u klubu moraju brzo nešto da promene, inače će ubiti Čelsi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet