ABAKošarka

Glas napustio pripreme reprezentacije, mora na odmor

Problemi sa leđima mladog košarkaša.

Nekolicina košarkaša Partizana pozvana je ovog leta pod nacionalnu zastavu u svojim državnim timovima, nekolicina selekcija u Evropi započeće finalnu rundu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, nakon toga očekuje nas i kontinentalna smotra. Dvojica od njih već su završili te obaveze, nažalost, Aleksa Avramović zbog povrede zbog koje će verovatno propustiti klupske pripreme, možda i početak sezone, Alen Smailagić je takođe napustio pripreme reprezentacije, sada će to učiniti i treći košarkaš crno-belih.

Tokom ostatka leta i Gregor Glas će biti među onima koji će moći da se posvete klupskim obavezama. U njegovom slučaju, nakon što sanira probleme.

Tamošnji mediji javljaju da u njegovom slučaju problemi nisu ozbiljne prirode, nakon utakmice koju je Slovenija odigrala sa Crnom Gorom osetio je bolove u leđima, savet lekara je bio da mu je potreban odmor. U dogovoru sa selektorom Aleksandrom Sekulićem, odlučeno je da se posveti saniranju tih problema ovog leta te za njega nema više reprezentatvnih akcija do naredne prilike.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet