EvroligaKošarkaVESTI DANA

Glikman ugasio poslednju nadu oko Kampaca!

Izvršni direktor Evrolige u razgovoru za BasketNews još jednom se osvrnuo na kaznu koje je nezavisna komisija izrekla Crvenoj zvezdi zbog dostavljanja pogrešnih informacija.

– Nezavisna komisija je došla do zaključka da klub ne dostavlja tačne informacije koje su bile neophodne. U međuvremenu su mogli da registruju igrače koje inače ne bi mogli da registruju, što im je potencijalno dalo prednost u odnosu na konkurente koju inače ne bi imali da je pravo stanje stvari bilo poznato i informacije tačne. Jedino ovlašćenje koja imam kao izvršni direktor je amnestija. A amnestija znači da činite da cela stvar nestane kao da se nikada nije ni dogodila. To je ono što to znači.

Samim tim, poslednja nada crveno-belih i svih onih koji su pozivali da se Fakundu Kampacu dozvoli da igra Evroliga, je izgleda ugašena, što se iz ovih reči Maršala Glikmana da zaključiti.

– Nije bilo pitanje ‘Može li Kampaco da igra ili ne igra’. To nije imalo nikakve veze sa Kampacom. Moramo da održavamo integritet sistema, posebno u situaciji kada radimo upravo ono što je od nas tražila pomenuta komisija. Tako da nisam smatrao da je uopšte prikladno da izvršni direktor uđe i promeni nešto što se dešavalo već duže vreme,

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet