FK PartizanFudbalSrbija

Goh: Najbolje se snalazim kao lažna devetka ili krilo

Ofanzivac koji je najzvučnije pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku prokomentarisao je za klupski sajt to što je imao ponudu da dođe u Humsku i prošlog leta.

– Znao sam za to, ali lično nisam bio baš spreman. Postojali su i određni problemi, ali sada, kada je prošla zima, spreman sam i počastvovan što sam ovde.

Ovo je prvi put da će Jung-Džun Goh napustiti Južnu Koreju na duže, sledi mu privikavanje na novi kontinent.

– Nikada nisam bio u Evropi, osim kada sam bio veoma mlad. Sada se selim da živim ovde, sve mi je jako nepoznato i bio sam malo zabrinut, ali kada sam video da su svi tako dobri prema meni, verujem da ću se brzo navići. Sestra studira i radi u Londonu, to je olakšavajuća okolnost.

Kratko se predstavio kao fudbaler i kao ličnost, na njegovom Instagram profilu se moglo videti da je veliki

– Pre svega, navijači Partizana mogu da očekuju od mene mnogo infiltracije u ofanzivnim poljima i agresivnu igru. Kao ličnost – volim fudbal, igre i kućne ljubimce.

U srpskom fudbalu se baš i ne voli izraz polivalentni fudbaler, ali Goh deluje da je to u najpozitivnijem smislu.

– Pozicija na kojoj se najbolje snalazim je lažna devetka ili krilo, ali imam dovoljno iskustva da imam samopouzdanja da igram na bilo kojoj poziciji na koju me trener postavi.

O njegovom profesionalizmu svedoči i to što će se baciti na učenje srpskog, pored engleskog.

– Moji hobiji su čitanje knjiga i gledanje filmova, ali sada će to morati da se promeni jer ću u slobodno vreme učiti engleski i srpski.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet