FK PartizanFudbalSrbija

Golac: Trebaće mnogo godina da bi se Partizan približio normali

Jedan od potpisnika Apela za spas Partizana ni ranije se nije libio da uputi oštre kritike na račun aktuelnog rokovodstva, u razgovoru za Sport Klub bio je još direktniji, otvorio je dušu oko stanja u bivšem klubu koje je daleko od onog kakvo mu priliči.

– Zamenjene su sve teze, isti se vrte u krug, i nije to samo u Partizanu, već u celoj ligi, sve je devalvirano. Sve ovo što se godinama događalo preti Partizanu da prestane da bude ozbiljan kandidat za bilo kakvo takmičenje. Nekada su se tresli klubovi kada dolaze na JNA, a danas dolaze da nas pobede. Partizan je potpuno potonuo, u haotičnom je stanju.

Ne zvuči baš da je Ivan Golac optimista oko toga da li će sve ovo uopšte uspeti da donese neke promene, pa i ako ih donese, biće potrebno mnogo vremena da se stanje popravi, ali ga to ne sprečava da da svoj doprinos.

– Ja mislim da će to biti izuzetno teško. Vreme i ovo sve što se dešava, boreći se protiv univerzuma je izuzetno teško. Ne znam šta bi moralo da se dogodi. Navijači već pokazuju nezadovoljstvo duži niz godina, i kada ostajete imuni na sve to, na sve povike, nezadovoljstvno navijača, to je jako tužno. Znam ko sedi u skupštini i zašto je tu. Uz navijače bismo možda mogli nešto da pokrenemo. Sve i da se danas pokrenemo, trebaće mnogo godina da bi se Partizan približio normali. Kada izgubite jednu generaciju, vi ste izgubili mnogo generacija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet