EvrokupKošarka

Golemac: Ovo su pravi navijači i mi smo zaista zahvalni na njihovoj podršci

Prekinula je Cedevita Olimpija niz poraza u oba takmičenja, Venecija je savladana u 13. kolu Evrokupa, ovakav trijumf došao je kao poručen.

– Čestitam igračima na važnoj pobedi posle ovog poslednjeg perioda. Karlo Matković se vratio na parket, da bi se Alen Omić malo odmorio i to se odmah videlo. Momci su bili dobro raspoloženi. Normalno je da ne mogu da igraju svaku utakmicu na ovom nivou u ovoj rotaciji. Hvala i navijačima koji su došli na meč posle nedeljnog meča sa Budućnošću. Ovo su pravi navijači i mi smo zaista zahvalni na njihovoj podršci.

Koliko je tereta skinula sa ekipe ova pobeda svedoči i Edo Murić.

– Sigurno ova pobeda znači veliko olakšanje, kao da nam je kamen pao sa srca. Niko od nas nije želeo ono što se desilo u prethodnoj utakmici. Nedeljni meč je bio poseban, bilo je prisutnih mnogo emocija, posebno zbog naših legendi. Ni sam nisam spavao poslednjih dana. Imali smo najlošiju utakmicu u sezoni i bilo je potrebno da zbijemo redove. Pre meča smo rekli jedni drugima da moramo da vratimo osmeh, moramo da ostanemo na okupu i da budemo porodica. To smo pokazali. Igrali smo dobro, smejali se, borili i sve je bilo mnogo lakše.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet