FudbalItalijaŠpanijaTransferiVESTI DANA

Gradski rival pregovara sa Realom oko Jovića, italijanski velikan prati situaciju

Budućnost srpskog napadača nije na Bernabeu.

Ugovor veže Luku Jovića za Real Madrid do leta 2025., uprkos tome teško da on ima svetlu budućnost u Kraljevskom klubu. Skromna minutaža, tek jedan gol i tri asistencije i ovog leta čine da se srpski napadač nađe van planova Karla Anćelotija sa tendencijom da mu se nađe neka druga sredina.

Zainteresovanih klubova za kupovinu za sada nema, realnija je opcija pozajmice. Barem dva prethodna prelazna roka agenti nude Jovića pre svega italijanskim klubovima ali nikako da se to pretoči u nešto konkretno.

Sada je na stolu ponuda Getafea koji želi srpskog napadača na pozajmicu, piše As, pri tome tvrdi da su pregovori u toku. Real nema ništa protiv, pitanje je da li je Joviću predgrađe španske prestonice zanimljiva destinacija, pogotovo ako imamo u vidu da je određeno interesovanje pokazao i Milan koji je u potrazi za još jednim napadačem. U ovom trenutku verovatno je najbolje rešenje da se razmišlja u pravcu sredine koja će srpskom reprezentativcu garantovati minutažu u susret Svetskom prvenstvu u Kataru, o tome je indirektno nedavno govorio i Dragan Stojković apelujući na svoje izabranike da se vode i tim faktorom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet