EngleskaFudbalOstale ligeŠpanijaTransferi

Grizmanu stižu pozivi sa tri strane, najzanimljiviji iz Premijer lige!

Imaće o čemu da razmišlja.

Gotovo je izvesno da Antoan Grizman neće napustiti Atletiko pre kraja tekuće sezone. I sam je rekao da mu je cilj da ostane dok ne dođe do cifre koja će ga učiniti najboljim strelcem u klupskoj istoriji. Sve joj je bliže, ima nisu otkupnu klauzulu, to će dva kluba pokušati da iskoriste u zimskom prelaznom roku, u suprotnom nas na leto čeka borba tri kandidata.

Najzanimljivija varijanta nam je Mančester Junajted. Španski mediji uveravaju kako su na Old Trafordu spremni da na insistiranje Erika ten Haga tripliraju platu Grizmanu i plate 25 miliona evra koliko mu iznosi otkupna klauzula, što i pored problema oko finansijskog fer-pleja nije sporan deo priče. Sporno je to što je veliko pitanje da li se Grizman da ubediti da u januaru promeni sredinu iz razloga o kojima smo već pisali.

To deluje još manje realno kada je u pitanju Al Itihad. Uverava Ekrem Konur da je saudijski klub takođe spreman da aktivira otkupnu klauzulu, ipak, u ovom trenutku deluje da to nije zamisao koja će doneti očekivani ishod. Uz dužno poštovanje njima, Grizman je već jasno rekao da ga ponude van Evrope ne zanimaju pre leta.

Kada dođe leto, a ukoliko Grizman tek tada bude razmišljao o promeni sredine, na stolu će biti i MLS liga. Već se zna da je Inter Majami u kontaktu sa njegovim zastupnicima, u grupi je igrača koje bi rado videli na Floridi.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet