FudbalSrbijaVESTI DANA

Grobari digli glas – tribina poziva na ostavku uprave!

Navijačka grupa Partizana, popularni Grobari, odlučila je da organizuje proteste oko aktuelne garniture u fudbalskom klubu.

Već duže vreme situaciju u srpskom velikanu nije na zadovoljavajućem nivou. Dug period bez trofeja, dvocifren zaostatak za Crvenom zvezdom već na polusezoni itd. Prethodne sedmice su određeni navijači pokušali da se skupe ispred stadiona, ali taj poziv nije naišao na odaziv ostaluh navijača. Ipak, sada su Grobari odlučili da organizuju zvaničan skup i to na dan utakmice protiv Šerifa, kada i košarkaška sekcija igra protiv Fenerbahčea.

Navijači Partizana, Grobari, naš fudbalski klub je doveden u stanje koje više ne možemo i ne smemo da tolerišemo. Uprava FK Partizan na čelu sa Vučelićem i Vazurom gura Partizan u potpunu propast. Svojim neznanjem, nestručnošću i namernim urušavanjem najvećeg kluba na ovim prostorima oni su jedini krivci zašto je Partizan danas u najtežoj situaciji u svojoj istoriji.
Jug u ime svih Grobara i navijača Partizana zahteva momentalnu ostavku kompletnog rukovodstva FK Partizan.
Pozivamo sve navijače Partizana da u četvrtak 23. februara u 17h dođu na plato ispred južne tribine Partizanovog stadiona odakle ćemo krenuti u protest do upravne zgrade na severnoj tribini. To će biti svojevrstan početak borbe protiv uništenja Partizana.

Budite deo istorije!

Apel upućujemo svim navijačima Partizana, svim onim Grobarima koji su razočarani stanjem u fudbalskom klubu, pogotovo onima koji su mislili i planirali da idu samo na košarku tog dana. Dođite i na fudbal! Pomozite svojim prisustvom da oteramo uništitelje Partizana iz svetinje! Ovo je interes svakog navijača Partizana, bez obzira na godine – od 7 do 77. Vreme je da naš Partizan oslobodimo zajedno!

USTANITE GROBARI !!! Za Partizan sve, od Partizana ništa!„, stoji u saopštenju zvaničnog profila ove grupe.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet