FK PartizanFudbalVESTI DANA

Grobari se oglasili: „Zagorčaćemo vam svaki dan nasilno proveden u Partizanu“

Nakon iznenadnog odlaska Ksandera Severine i zanimljive konferencije Igora Duljaja, koji je uspeo da „vrati“ igrača, navijači Partizana su se oglasili oštrim saopštenjem.

Saopštenje prenosimo u celosti.

– Crno-bela javnost je ostala u šoku nakon informacije da je Ksander Severina preko noći ispraznio stan i pobegao iz kluba! Scenario koji smo već videli na delu u slučajevima Takume Asana, Fuseni Dijabatea, Nemanje Jovića, a da ne spominjemo starije slučajeve poput Sedrika Gogue, ili Andrije Živkovića. Zajedničko svima njima je da su POBEGLI iz Partizana iako su imali važeće ugovore ili su klub napustili bez obeštećenja uz tužbe i teške optužbe, srozavajući na taj način ugled institucije kakva bi FK Partizan trebalo da bude.

Očigledno je da državni organi nemaju interes ili otvoreno žmure na privredni kriminal koji se naočigled javnosti dešava u FK Partizan, čije urušavanje do temelja još jedino sprečava Igor Duljaj zajedno sa igračima. Uz sizifovske napore, trener prvog tima, iako ni sam nije plaćen za posao koji obavlja (!?), već iz svog džepa plaća svoje pomoćnike, drži prvo mesto na tabeli.

U tom svetlu, Miloš Vazura i Uprava FK Partizan, kao po nalogu nastavljaju da sabotiraju sopstveni klub! Od najavljene ostavke Milorada Vučelića prošlo je bezmalo šest meseci (iako po statutu postoji obaveza o zakazivanju Skupštine kluba u roku od 30 dana, a UO se raspušta), pa su osokoljeni činjenicom da mogu bez odgovornosti da zloupotrebljavaju pozicije na kojima su potpuno nelegitimno, jučerašnjom šaradom dotakli novo dno.

Direktna krivična odgovornost za nesavesno poslovanje je na generalnom direktoru Milošu Vazuri! Tržišna vrednost gorepomenutih igrača je u momentu njihovog jednostranog raskida na štetu kluba bila oko 21 milion evra. Logično je postaviti pitanje da li je ovo slučajnost ili kriminalni plan po kome se igrači namerno ne plaćaju, da bi u dogovoru sa njihovim menadžerima bili u mogućnosti da potpišu daleko unosnije ugovore sa novim klubovima, bez plaćanja obeštećenja. Gde je i šta radi Tržišna inspekcija, Tužilaštvo i UBPOK ili je dovoljno to što Miloš Vazura i FK Partizan ćute na informacije da zapravo dobijaju više državnog novca (!?), pa im se toleriše kriminal i rad na štetu kluba!?

Kada će neko iz Tužilaštva da se pozabavi informacijom da je Nemanja Jović bukvalno nateran da u igranci tuži FK Partizan, koji mu zapravo ništa nije ni dugovao, a da je pomenuta tužba menadžerska kombinacija upravo pomenutog generalnog direktora kojom je praktično tužio sam sebe i obezbedio “zlatni padobran” i otpremninu u trenutku kada su zahtevi za njegovu smenu bili najglasniji.

Da li će državni organi i u ovom slučaju ostati nemi, kao i članovi nelegitimne Skupštine FK Partizan? Gde su bivši igrači, legende Kluba da podignu svoj glas i izvrše pritisak da se konačno nešto promeni.

Teror nad FK Partizan se nastavlja! Sezona za sezonom bez trofeja, sa ogromnim minusom u kasi, i podaničkim mentalitetom koji prosi za mrvice – očigledno su poželjni modus operandi onima koji odlučuju i kojima otmica Partizana odgovara.

Nema problema “gospodo”, među nama više nema pardona. Potrudićemo se da vam zagorčamo svaki naredni dan nasilno proveden u Partizanu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet