EngleskaFudbalSrbija

Grujić: Kad je zazvonio telefon, prvo sam mislio da se neko zavitlava sa mnom

Reprezentativac Srbije u intervjuu Sport Klubu dotakao se mnogo tema, pa se prisetio i vremena pred prelazak u Liverpul.

– Kad je zazvonio telefon, prvo sam mislio da se neko zavitlava sa mnom. Došlo je kao grom iz vedra neba! Javljam se, a sa druge strane čujem taj glas… Poznat glas, slušao sam ga na TV mnogo puta. To je on, Klop! Brzo sam shvatio da nije šala… Predočio mi je da je stvar ozbiljna i da zove da pita za moje planove i želje. Rekao mi je da su me skauti pratili dugo i da on veruje da, ukoliko se budem razvijao na pravi način, mogu da budem važan igrač Liverpula. Takođe, kazao je i da me neće slati na pozajmice, iako sam mlad, već da ću odmah dobiti šansu da se dokazujem u prvom timu.

Kaže Grujić da je imao dosta drugih ponuda u to vreme.

– Imao sam priču oko Intera. Deki Stanković je bio pomoćnik tamo, razgovarao sam sa njima. Spominjali se i Štutgart, Hamburg, Anderleht… Ali, niko nije bi blizu veličine Liverpula. Cela ta priča oko kluba, Jirgen Klop, novi projekat, zvučalo mi je kao bajka. Nijednog trenutka se nisam premišljao.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet