EvroligaKošarkaVESTI DANA

Gudurić: Jedna od prvih stvari koja mi pada na pamet jeste meč protiv Partizana

Marko Gudurić, srpski košarkaš koji trenutno igra za Fenerbahče, dao je intervju za turske medije u kojem je razmatrao razlike između Šarunsa Jasikevičijusa i Željka Obradovića.

Na pitanje o poređenju između Šarunsa Jasikevičijusa i Željka Obradovića, Gudurić je dao svoje mišljenje.

– Sto odsto, siguran sam. On je već jedan od boljih trenera u Fenerbahčeu, ali će rezultati koje bude ostvario na samom kraju svoje karijere pokazati da li je među najboljima u Evropi. Šaras se takođe dosta usavršava. On je sam svoj trener. Svaki dan pokušava da smisli nove ideje. I meni je privilegija što sam radio sa svim tim neverovatnim trenerima. Svih pet trenera sa kojima sam radio u Fenerbahčeu su bili odlični treneri i sjajni ljudi. Privilegija je igrati i učiti od takvih ljudi – rekao je Gudurić.

Kada je reč o utakmici koja ga je posebno motivisala u svojoj klupskoj karijeri, Gudurić je istakao Beograd.

 Ima mnogo mečeva, ali jedna od prvih stvari koja mi pada na pamet jeste meč protiv Partizana u Beogradu prošle godine. Naravno, to je bio poseban meč za mene. Mislim da mi je to bio prvi susret protiv Partizana u ‘Areni’. Bilo je oko 20.000 ljdui. Tu je meč protiv Baskonije 2018. koji nam je pomogao da uđemo na Fajnal for. To je moj prvi Fajnal for u karijeri.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet