EngleskaFudbal

Gvardiola: Čestitam Salahu, ja nisam bio u konkurenciji za nagradu

Fudbaler Liverpula Mohamed Salah, proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige, pa je Pep Gvardiola na zanimljiv način prokomentarisao taj događaj.

„Čestitam Salahu. Ja nisam bio u konkurenciji za nagradu“, našalio se iskusni španski stručnjak, da bi potom odgovorio na pitanje da li mu je krivo zbog toga što neko drugi, na primer, Kevin de Brujne nije dobio tu nagradu.

“Kevin? On je to već osvojio. Jirgen (Klop) kaže da oni (Liverpul) imaju najboljeg golmana na svetu, najboljeg rezervnog golmana, najboljeg štopera, najboljeg zadnjeg veznog, najboljeg napadača. Tako da, normalno je da osvoje svako takmičenje“.

Jirgen Klop je produžio ugovor sa Liverpulom, a Gvardiola je istakao da je to dobro za engleski fudbal,  ali da ne zna da li će on učiniti isto.

“Mislim da je jako dobro za Premijer ligu što je Jirgen produžio ugovor. On i klub su našli zajednički jezik i to je to. Što se mog ugovora tiče, ja sam toliko fokusiran na sadašnjost da ne mogu da razmišljam o tome. Smatram da je godinu dana dug period i da imam još vremena da donesem odluku“, rekao je Gvardiola.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet