EngleskaFudbal

Gvardiola: Ne razmišljam o tituli, razmišljam samo o Njukaslu

Sitiju sledi borba za novu titulu engleskog šampiona dok se još uvek vidaju rane zbog ispadanja iz Lige šampiona.

– Nema tih reči koje mogu da pomognu kada se osećate kako smo se mi osećali. Samo treba da prođe vreme, sa se prespava i da se razmišlja o sledećem meču. Bićemo zajedno i razgovaraćemo o tome ko smo i gde smo kao tim i šta smo uradili kako bismo došli do tog polufinala Lige šampiona. To je ono na šta treba da budemo ponosni.

Gvardiola se ne slaže s ocenama javnosti koja već govori o tome da li je sezona uspešna u zavisnosti od osvajanja ovog ili onog trofeja.

– Ali, ljudi govore ‘ako ova grupa igrača ili Gvardiola ne mogu da osvoje titulu, oni su promašeni’. Ne slažem se sa time. Znamo koliko je sve teško. Možete da kažete ili mislite šta god hoćete. Ali, mi pokušavamo. Prihvatamo sve što je rečeno, ali bili smo blizu. Imali smo želju da budemo u finalu, ali uradili smo sve što možemo i uživali smo u tome.

Sada je još veći pritisak na njegovoj ekipi koja sutra od 17.30. dočekuje Njukasl.

– Fokus će biti isti kao i do sada, potencijalno finale Lige šampiona svakako bi bilo tek kada se liga završi. Utakmica sa Lidsom je bila teška, a znamo veoma dobro da nas u nastavku čekaju četiri finala. Ne razmišljam o tituli, razmišljam samo o Njukaslu i koncentrisan sam samo na tim Edija Haua.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet