EngleskaFudbalŠpanijaTransferi

Gvardiola planira dva velika ulaganja na leto, rival je Real?

Kao i uvek, na Etihadu gledaju unapred.

Navikli smo da Mančester Siti poslednjih godina ne pravi previše buke. Informacije o njima se pojave otprilike kada sve ide ka realizaciji. Tako je bilo i u slučaju dogovora da Savinjo iz Đirone dođe u klub koji je centar cele grupacije, ali i kada bi se kupovalo od drugih. Ovoga puta pojavili su se neki zanimljivi tračevi o tome koje bi dve pozicije još Pep Gvardiola da popuni dugoročnim rešenjima, bez obzira na to da li će biti trener Građana nakon leta 2025.

Vreme odmiče, i sve su veće šanse da je priča o skandalu oko klađenja iza Luisa Pakete. To je prošlog leta sprečilo realizaciju transfera u poslednji čas, sve su glasnije priče da je ipak samo odloženo, te da Vest Hem na kraju sezone može da očekuje novu ponudu. Brazilac je viđen kao neko ko treba da postepeno preuzima ulogu kakvu trenutno imaju Kevin De Brujne i Bernardo Silva, i u nekom trenutku postane novi oslonac Sitija za godine koje dolaze.

Pored veziste, tražiće se i desni bek, neko ko bi bio takođe nosilac na duže staze pošto je Kajl Voker već u godinama. Na listi su tri kandidata, najzvučniji Ašraf Hakimi. Portali bliski Sitiju prenose navode iz Francuske da je sjajni desni bek raspoložen da napusti Pariz Sen Žermen u potrazi za novim izazovom. Pored evropskog šampiona, pominje se Real Madrid, kao u i u slučaju druge dvojice bekova o kojima se priča trenutno.

Istina, najmanje o Pedru Poru. Portugalac nije dobio šansu u Sitiju, zato je sad sebi podigao ugled partijama u Totenhemu, pa je tema razgovora kako na Etihadu, tako i u Madridu. Postoji mogućnost i da Siti vrati Jana Kouta sa pozajmice Đironi, ili njegove odlične partije naplati prodajom Realu, ili nekom drugom. Uglavnom, Siti neće biti česta tema spekulacija, ali ono za šta se odluče, biće bitna tržišna tema.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet