ABAEvroligaKošarka

Hanga: Veoma sam uzbuđen što sam ovde

Morala je Crvena zvezda poprilično da renovira tim između dve sezone, dosta je novih košarkaša tu, očekuje se da onima iskusnijima treba manje vremena da se priviknu na novu sredinu

– Veoma sam uzbuđen što sam ovde i što sam postao član ovog kluba. Ovo je nova prilika za mene i novo poglavlje u mojoj karijeri. Kada mi je istekao ugovor sa Realom, rekao sam menadžeru da želim da nastavim da igram u Evroligi. Crvena zvezda mi je dala tu priliku i drago mi je zbog toga. Prošle nedelje smo imali individualne treninge, sada smo konačno počeli sa timskim treninzima. Potrebno je da se kao grupa malo upoznamo, da igramo pet na pet. Na kraju ovog trening kampa imaćemo i prvu pripremnu utakmicu. Idemo korak po korak, daleko smo još od početka sezone, čeka nas mnogo posla.

Posle 13 godina u Španiji spreman je Adam Hanga za novi izazov i iskustvo kakvo nudi boravak u crveno-belom delu Beograda.

– Proveo sam 13 godina u Španiji, a već posle šest, sedam nisam sebe više smatrao strancem tamo. Navikao sam na okruženje, jezik, a sada je sve novo za mene i svojevrsni je izazov. Trudim se da iskoristim taj izazov i situaciju. Ovaj tim ima svetlu budućnost, to je miks iskusnih igrača i novajlija. Zaista sam uzbuđen zbog ove sezone, ne mogu da dočekam da zaigram pred 20 hiljada navijača. Tome se, iskreno, baš radujem.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet