ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Hečer: Kaminski i Doužer su dobri igrači, čoveče!

Američki plejmejker je rado viđeno lice među navijačima Partizana, ali i generalno u srpskoj košarkaškoj javnosti, još jednom je posle evroligaškog večitog derbija pozvao na strpljenje za aktuelni sastav koji vodi Željko Obradović.

– Partizan ima dobar tim. Nekim igračima je ovo prva sezona u Evropi – Kaminskom, Doužeru… A to su dobri igrači, čoveče. Treba se prilagoditi i preći sa američkog stila na evropski, naročito na tako visok nivo kao što je Evroliga. Mislim da će se adaptirati i pronaći svoj ritam i samopouzdanje. Tako je bilo i prošle godine – tim je polako napredovao i na kraju sezone su igrali odličnu košarku i bili veoma blizu fajnal fora. Nadam se da će tako biti i ove sezone.

Moguće je da će Vilijam Hečer češće boraviti u Beogradu ubuduće, pošto je u razgovoru za Sport Klub otkrio da je počeo da radi kao agent.

– Završio sam karijeru pre dve i po godine. Igrao sam u Evropi 15 godina. Sada sam kod kuće i bavim se nekretninama, ali prelazim u posao košarkaškog agenta. Pomažem mladim igračima iz SAD da pronađu angažmane u Evropi, a i klubovima da pronađu dobre košarkaše. Tek počinjem, a nadam se da ću biti uspešan kao što sam bio u igranju košarke.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet