EvroligaKošarka

Hezonja: Na kraju dana, lepe su to brige

Hrvatski košarkaš iz redova madridskog Reala jedna je od najinteresantnijih tema u susret letu, ima čak i onih

– Ne znam što bih odgovorio na to pitanje, jer trenutno ispred te sumnje stoji veliki upitnik. Videćemo što dolazi na leto, gde sam i što sam. Sada je o tome bespredmetno razgovarati.

Sve su glasnije priče da Mario Hezonja nakon ove sezone neće više biti stanovnik španske prestonice, za hrvatske medije je rekao da ne obraća pažnju na te glasine.

– Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi se moja karijera mogla razvijati i kako se neka priča razvija vezano za mene, ali sada to nije tako. Nemam pojma i moram reći da me niti ne zanima šta ko priča, što se događa, jer sve mi je to negde okolo. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Nastojim biti u maksimalnoj kontroli svojih razmišljanja, svojih odluka o tome gde želim, što želim, za koliko želim. Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa utiče na igre, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet