KošarkaOstale lige

Holand se javio iz Tel Aviva: Ovo je jezivo!

Bivši košarkaš Crvene zvezde, Džon Holand ove sezone je potpisao za Hapoel iz Tel Aviva. U Izraelu je počelo bombardovanje Hamasa i rat u toj zemlji, a Holand kaže da se drugi put zadesio u zemlji koja se našla u ratnom stanju.

„Trenutno sam u Izraelu. Počelo je neko bombardovanje i prilično je ludo, čoveče. Imali smo dosta upozorenja za skloništa, zbog kojih smo morali da uđemo u njih. Ako pogledate ulice, prilično su prazne. Zaista, ima nekoliko ljudi, ali, da, možeš da čuješ bombe, čak i da osetiš neke od njih, i jednostavno moramo ostati u skloništu u našoj sobi. Sklonište ima dvostruko staklo i čini se da imaju neku čeličnu prepreku ili nešto slično. Prilično je, prilično je jezivo, neću lagati. Ovo je zapravo drugi rat u kojem sam bio. Bio sam u Rusiji kad su napali Ukrajinu, ali to je bilo drugačije jer ne osetiš to, znaš“, rekao je Holand na društvenim mrežama.

„Jer zaista ne osetiš to, znaš, osim pada vrednosti rublje i takvih stvari. Zaista ne osetiš bombe kao što osećaš ovde, osećaš bombe koje eksplodiraju. Dakle, najmanje reći dan je bio zanimljiv i videćemo šta će biti sutra. Govore o treningu. Ne mislim da ćemo trenirati. Uh, ne znam. Ne znam šta će se desiti, ali znate, samo dokumentujem ovo jer, eto, možda, znate… Ali, da, to je otprilike sve od mene trenutno. Siguran sam. Osećam se relativno sigurno. Dakle, to je život. Javiću vam se ponovo“, – dodao je Holand.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet