FudbalSrbijaTransferiVESTI DANA

Hrvat sve bliži prelasku na Kamp Nou?

Odbrana će biti skoro potpuno renovirana.

Ozbiljno se Barselona sprema za letnji prelazni rok a čini se da će poslednja linija biti potpuno promenjena. Nešto ide po planu poput dogovora sa Andreasom Kristensenom, nešto je tek u najavi kao interesovanje za Gabrijela, negde ima i problema kao što je situacija na desnom boku gde će morati da se potraže druga rešenja s obzirom na to da Nuser Mazraui i Sesar Aspiliketa na kraju možda i ne budu dostupni iako su jednom nogom već bili na Kamp Nou.

Novost je to da sportski sektor Katalonaca radi i na dovođenju novog levog beka. Zanimljivo je to da su iz Barselone izričito demantovali da im je meta Borna Sosa, međutim, iz Nemačke stiže demant na njihov demant.

Urednik Bilda, Kristijan Falk, koji važi za najveći autoritet i najrelevantniji izvor kada je u pitanju bilo šta što ima veze sa nemačkim fudbalom najavljuje da se pregovori zahuktavaju. Štutgart se grčevito bori za opstanak ali mu je levi bek na ceni, Sosa je ove sezone upisao osam asistencija iz dva gola što bi moglo da mu donese veliki transfer.

Pomenuti novinar navodi da je za ovog 24-godišnjaka zainteresovana i Borusija iz Dortmunda ali da za sada ima male šanse s obzirom na to da su pregovori Barselone i zastupnika hrvatskog fudbalera već poprilično odmakli. Očekuje se da će biti dovoljno 25 miliona evra da Štutgart pristane na prodaju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet