MuškiRukomet

Hrvatska večeras ipak bolja od Srbije

Nije sve izgubljeno, treba verovati, međutim, selekcija zapadnih suseda je večeras ipak pokazala rukomet na malo višem nivou – 23:20 (11:9).

Ne može se reći da su Hrvati bili dominantni ali su ipak u presudnim trenucima pokazali više individualnog kvaliteta, samopouzdanja, iskustva. Bili su naši momci u potpunom egalu u prvom poluvremenu iako su dozvolili protivniku da meč otvori sa tri gola, na momente su fantastično funkcionisali i napad i odbrana, ispostaviće se da je kobno bilo pomračenje u igri pred kraj poluvremena kada su protivnički igrači postigli dva laka gola pred odlazak na odmor.

Držala je Srbija priključak u nastavku, međutim, za povratak u egal je bilo potrebno malo više koncentracije koja je u nekim ključnim momentima izostala. Imala je Hrvatska u svakom trenutku rešenje da odbije nalet koji je potencijalno mogao da nas vrati u igru nošena podrškom svojih navijača, naš tim koji je pred meč zadesio peh u vidu pozitivnog testa Đorđića večeras od ovoga nije mogao bolje.

U našem timu istakao se Cupara sa 10 odbrana, najefikasniji je bio Radivojević sa pet golova. Hrvate su predvodili Martinović i Čupić sa po šest pogodaka.

Nada ne umire, ostaje meč sa Francuskom. Ne treba se predavati kao što Đernonini izabranici sigurno i neće iako bi pobeda nad Francuzima bila veliki podvig, treba to reći.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet