Fudbal

Ibrahimović: Deci ne dopuštam društvene mreže

U eri kad se mnogo priča o uticaju društvenih mreža na sve nas, a pogotovo decu, legendarni fudbaler ne dozvoljava svojoj da ih koriste, a objašnjava i zašto na svojim profilima ne drži slike porodice.

– Volim svoju decu kao ništa na svetu. Za mene će uvek biti na prvom mestu. Voleti ih znači zaštiti ih. Nije im dopušteno da koriste ​​društvene mreže jer ne želim da ih povrede loše stvari koje bi mogli da pročitaju o meni. Na mom Instagramu nema ni jedne fotografije moje dece i moje porodice.

Objasnio je Zlatan Ibrahimović svoj pedagoški pristup, dodao da će u godinama kada budu mogla sama da odlučuju, njegova deca koristiti društvene mreže ako žele.

– Hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su tako izložena? Šta roditelji znaju? Moja deca će sama da odluče kada budu u stanju da shvate neistinu koja postoji u svetu društvenih mreža. Sada ne mogu da znaju, jer za njih ne postoje društvene mreže. Ne radi se o držanju ispod staklenog zvona, ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će da ga nastave kako žele, čim budu mogli da hodaju sami.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet