KošarkaSrbija

Incident na utakmici kadeta: Tuča igrača, trenera, uključili se i roditelji (VIDEO)

Sramotne scene viđene su na utakmici u kadetskom uzrastu dva kluba iz Valjeva. Sukobili su se treneri Metalca i Radničkog, a uključili su se i roditelji.

Do incidenta je došlo u poslednjem minutu prve četvrtine, kada je petnaestogodišnji košarkaš Radničkog udario pesnicom u glavu svog vršnjaka iz redova Metalca. 

Tom prilikom došlo je i do međusobne razmene udaraca između trenera Radničkog, Aleksandra Icića i trenera Metalca, Vladimira Panića. Oni su dobili dvostruku tehničku i izbačeni su sa utakmice. 

Na terenu je nastala opšta tuča u koju su ušlli i roditelji sa tribina. Utakmica je prekinuta.

„To je bila opšta tuča, psovke, vika, jednostavno opšta makljaža!“, navodi izvor VAMedia koji je bio u hali.

„Razlog je incident koji se dogodio pred sam završetak prve deonice kada je došlo, prvo do verbalnog sukoba, trenera Metalca Vladimira Panića i trenera Radničkog Valjevskog Aleksandra Icića, koji su dobili po tehničku, a potom i isključujuću grešku. Zatim je Panić prišao klupi Radničkog Valjevskog i ušao u novi dijalog sa Icićem posle čega je nastalo gušanje i guranje do samog zida. Panić je primio nekoliko udaraca od strane trojice igrača Radničkog Valjevskog. U pokušaju da smiri situaciju, udarac pesnicom je dobio i jedan od kadeta Metalca koji je od njega pao na parket“, pišu „Valjevskaposla“.

Policija je brzo stigla na lice mesta, napravljen je zapisnik, a biće pregledane i nadzorne kamere koje su čitav događaj snimile.

Očekuju se žestoke kazne Košarkaškog saveza Srbije, o kojima će odlučivati Disciplinska komisija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet