FudbalItalijaTransferi

Inter bi da Totenhemu uzme štopera i planirano pojačanje?

Novi odnosi na tržištu.

Onim što je do sada uradio Inter u prelaznom roku navijači mogu da budu zadovoljni. Markus Tiram i Davide Fratezi donose kvalitet za sadašnjost i budućnost, Huan Kvadrado iskustvo i širinu u rotaciji, Jan Bisek je dugoročni projekat. Jan Zomer se već može smatrati novom jedinicom Neroazura, uskoro će biti promovisan Lazar Samardžić, prelazi se na nove teme.

Nastavlja se potraga za napadačem. I dalje je prva želja Folarin Balogun, međutim, Arsenal u ovom trenutku ne pokazuje nameru da spusti zahteve, uz to je i Monako u igri. Od ranije je opcija Beto iz Udinezea, a sada i Mehdi Taremi za koga se Inter raspitivao pred ovaj prelazni rok. Milan se u jednom trenutku angažovao oko Iranca, nedavno je Totenhem poslao neformalnu ponudu koju je Porto odbio. Prema rečima Đanluke Di Marcija, na Meaci se trenutno vaga o narednim potezima, deluje da se Taremi pojavio kao najrealnija varijanta, ukoliko ne dođe do nekih promena.

Inter i Totenhem se pojavljuju na tržištu i u drugom odnosu. Traže Neroazuri i još jednog štopera, u fokusu im je Džafet Tanganga. Na prvu loptu i inicijalne kontakte Pevci su pozitivno odgovorili oko moguće pozajmice sa opcijom otkupa, čekaju novi poziv iz Milana. U ovom trenutku Tanganga je jedini štoper koji se razmatra na Meaci.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet