FudbalItalijaTransferi

Inter dovodi tandem Sasuola?

Neroazuri već sada planiraju letnji prelazni rok.

Tokom zimskog prelaznog roka Inter su pojačali Robin Gosens i Felipe Kaisedo, za leto je dogovoren dolazak Andrea Onane i po informacijama mnogih relevantnih novinara, tim putem će i Matijas Ginter. Na ovome Neroazuri očigledno neće stati, prema informacijama italijanskog novinara Nikola Šire, sportski direktor Bepe Marota, radi na transferu dvojice fudbalera koji trenutno nastupaju za Sasuolo.

Đanljuka Skamaka odavno je na oku Neroazurima. Odlično se pokazao na pokazao na pozajmici Đenovi, igra dobru sezonu u dresu Sasuola i to bi moglo da mu donese transfer na Meacu. 23-godišnji napadač ove sezone je postigao devet golova, za sada, uz jednu asistenciju, vrednost mu je procenjena n 20 miliona evra.

Sa njim bi, prema informacijama pomenutog novinara, put Milana trebalo da krene i njegov saigrač i vršnjak, Davide Fratezi. Vezista se takođe letos vratio sa pozajmice među Neroverde, igra dobru sezonu, upisao je četiri gola i dve asistencije i time očigledno privukao pažnju Intera. Njegova trenutna vrednost procenjena je na 15 miliona evra.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet