FudbalLiga šampiona

Ivanić: Neobjašnjivo kako smo ispali

Posle eliminacije Crvene zvezde javnost preispituje odluke trenera, poput one da u ranoj fazi drugog poluvremena izvede iz igre Gelora Kangu.

Nije moje da pričam o tome, to je Misterova odluka. Nikada ne dovodimo njegove odluke u pitanje, znali smo zašto ga izvlači iz igre, pričali su o tome na poluvremenu. Dešavalo se u prošlosti da Kanga dobije i drugi žuti karton, pa Mister nije hteo da rizikuje. Imamo dosta kvalitetnih igrača, zamene za sve nas. Nismo mi tu da vodimo računa o tome ko će da igra, ko će da izađe u kom minutu.

Razočarenje je očigledno u rečima strelca drugog gola, ali pokušava da ohrabri sebe i saigrače.

Neobjašnjivo kako smo ispali. Pravili smo neke glupe greške, ne možemo sada da svaljujemo krivicu na pojedince. Bili smo tim u ove dve utakmice. Kada smo pobeđivali – pobeđivali smo zajedno. Sada takođe, posle ovog teškog neuspeha, moramo da ostanemo zajedno. Idemo dalje u Ligu Evrope. Nije prvi put da ne prolazimo dalje, da gubimo neke utakmice. Znamo da se nosimo sa tim, sada idemo dalje. Već u subotu imamo novu utakmicu. Nekada pobediš, nekada izgubiš. Sada smo ispali, ali možemo da budemo ponosni na sve što smo uradili dosad, treba da nastavimo dalje u Ligi Evrope.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet