EvroligaKošarka

Ivanović: Karakter igrača se gleda u tome koliko puta i kako brzo se digneš

Na zatvaranju polusezone košarkaše Crvene zvezde očekuje novo gostovanje u Španiji, sutra putuju u Valensiju, ipak bez Fakunda Kampaca zbog dobro poznate situacije.

Da smo mogli da registrujemo Fakunda, bilo bi nam daleko lakše, ovako će nam biti značajno teže, ali ovi momci će morati da daju više od sebe, nema druge.

Ovaj meč dolazi u trenutku kada su još sveži utisci od nepravednog poraza protiv Barselone.

Svakome je teško kada se izgubi na način na koji smo mi izgubili, ali ne igraju oni od juče. To je sastavni deo ovog sporta i karakter igrača se gleda u tome kako se diže. Ne koliko puta padneš, nego koliko puta i kako brzo se digneš, a ovi momci imaju taj kvalitet.

Kadrovski problemi utiču ali ne menjaju plan igre za suprotstavljanje Slepim miševima u La Fonteti.

Igraćemo sa manjim brojem igrača na toj poziciji, ali naše ambicije se ne menjaju. Igramo protiv jedne ekipe koja je napadački zaista izvanredna. Već dugi niz godina imaju tradiciju da potpisuju igrače sa izvanrednim napadačkim talentom, čak i trojke i četvorke šutiraju za tri poena… Imaju mnogo prostora za igru jedan na jedan, a protiv takve ekipe moraš da igraš odbranu. Mi je igramo, ali protiv ovakve ekipe moramo još bolje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet