EvroligaKošarkaVESTI DANA

Ivanović: Ne gledam da svakom udovoljim jer ovo nije socijalna ustanova pa da svi moraju da igraju

Uz mnogo muke Crvena zvezda je savladala Asvel, stekla pa ispustila veliku prednost, potom našla načina da se ipak domogne drugog trijumfa.

– Bila je teška utakmica, ali sa ovom publikom je lakše igračima. Posle odličnih 20 minuta u odbrani i strpljenju u napadu, drugo poluvreme smo izgubili koncentraciju i intenzitet u odbrani, kao i strpljenje u napadu. Kao što sam rekao i ranije, ovom timu je potrebno strpljenje i vera. To smo imali do poslednje sekunde i zbog toga smo dobili ovu utakmicu.

Veruje crnogorski stručnjak u svoje igrače ali ne beži od toga da kaže i ono što mu se ne sviđa.

– Video sam da su momci fizički čvrsti, dok mentalno ima nekih koji su čvrsti, ali ima i onih koji su meki. Mislim da nema puno velike razlike između igrača. Nivo kvaliteta je približan i mislim da sve ekipe mogu da dobiju svakog. Najviše zavisi od mentalnog sloja, a onda od rada i puno rada. Ja uvek verujem u moj rad i u igrače sa kojima radim jer će morati dosta da rade, te ću zato da verujem u njih.

Večeras je Ivanović dao šansu kompletnom sastavu koji je bio na raspolaganju za ovaj meč i pohvalio svog prezimenjaka.

– Sve zavisi od situacije na terenu i protivnika. Ne gledam da svakom udovoljim jer ovo nije socijalna ustanova pa da svi moraju da igraju. Nikola Ivanović je bio po svemu naš najbolji igrač. Po odbrani, napadu, smirenosti, svemu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet