FudbalOstale ligeSrbija

Ivanović: Nikada ne bih prešao u Zvezdu

Novi fudbaler Maribora u razgovoru za Sport Klub rekao je da nije previše obraćao pažnju na rivalstvo sa Olimpijom prilikom dolaska.

– Ja sam profesionalac i nisam bio u Olimpiji, recimo, deceniju, da bih bio preterano emotivan prema klubu. Kad sam dobio poziv iz Maribora, nisam više razmišljao. Imao sam još nekih ponuda, ali sam se odmah odlučio za Maribor. Još dok sam bio u Olimpiji, mnogo sam slušao o tome da je Maribor organizovan klub , da je veliko ime na ovim fudbalskim prostorima. Za Olimpiju i rivalstvo ne znam, možda ja na to gledam drugačije jer nisam rođen u Sloveniji. Godinu dana sam živeo u Ljubljani i profesionalno radio svoj posao. Kao što sam dao sve od sebe za Olimpiju, daću sve od sebe i za Maribor.

S druge strane, Ivanović potpuno drugačije razmišlja kada je u pitanju Srbija, u hipotetičkoj situaciji u kojoj bi dobio priliku da zaigra za Crvenu zvezdu.

– To ne dolazi u obzir. Drugačije je. Ja sam odrastao u toj državi, znam šta je Zvezda, znam šta je Partizan. Mnogi će sad da kažu, ti to sad samo tako pričaš, otišao bi i tamo, čim si otišao u Maribor. Jednostavno, nije tako. Zvezdu se ne dovodi u pitanje. Bilo je lepo u Olimpiji, dobio sam dete dok sam bio u Ljubljani, vežu me lepe uspomene, ali ne osećam toliko to rivalstvo. Ovde sam da radim svoj posao i to je to.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet