EvroligaKošarkaVESTI DANA

Ivanović: Ponekad je šamarčina potrebna da vidiš gde si

Nakon neočekivanog i neprijatnog poraza u AdmiralBet ABA ligi košarkaši Crvene zvezde hitno moraju da se okrenu Evroligi, u stanju su mobilnosti jer im u goste dolazi Efes koji takođe traži svoj put u top 8.

Mislim da ponekad neko treba da te lupi malo šamarčinom, da se osvestiš, da vidiš gde si. A ne da si gore, nego da stojiš čvrsto na zemlji. Igramo protiv ekipe koja je evropski prvak, kompletna su ekipa sa igračima koji igraju jedna na jedan, igraju pik en rol, odlično šutiraju… Mislim da u ovoj situaciji više sebe moramo da gledamo. Da igramo sa samopouzdanjem i agresivnošću koje smo imali ranije i onda da vidimo… Još imamo realne šanse za TOP 8, ovo iskreno kažem. Ali da bismo imali te realne šanse, moramo da počnemo da pobeđujemo.

Priznaje Ivanović da nikome nije lako nakon onakvog poraza u Zagrebu ali reagovati posle toga je test karaktera, nema drugog puta nego tražiti u tome dodatnu motivaciju.

Teško je posle takvog izdanja u Zagrebu koje smo imali. Svima je teško. Svesni smo toga, da je to prošlost i da pristup igri nikad više ne sme da se ponovi. Mi možemo da izgubimo, ali jedan igrač Zvezde mora da ima drugačiji pristup. I zbog naših navijača čiju veličinu još jednom moram da istaknem. Posle takvog poraza su nas podržali.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet