ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Ivanović predstavljen: Klub velike tradicije i armije navijača!

Novi trener Crvene zvezde je Duško Ivanović, što je i zvanično potvrđeno na konferenciji za medije.

Okupljenima se pre početka konferencije obratio Nebojša Čović , koji se zahvalio doskorašnjem treneru Vladimiru Jovanoviću na zalaganju i radu, a potom poželeo dobrodošlicu novom treneru.

„Napravili smo sporazumni dogovor sa Vladom Jovanovićem, kome sam vrlo zahvalan na njegovom angažovanju u periodu koji je bio kod nas. Posle analiza koje smo uradili, procenili smoi da treba da se desi određena promena trenera. Zadovoljstvo mi je da sam sa gospodinom Duškom vrlo brzo napravio dogovor. Nikad nije zgodno da se ovo radi u toku sezone, ali imamo iskustva sa tim, kao što znate. Drago mi je što smo se brzo dogovorili, i što je Duško sa nama i što već danas počinje da radi“ – rekao je predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović.

Ivanović je pred novinare došao pravo sa aerodroma, a zatim se odmah uputio na trening.

„Pre jedno 50 godina… Došao sam, pa otišao. Sudbina je htela da dođem u Crvenu zvezdu, Hvala Nebojša, znam da će mi biti teško, ali sam zadovoljan dolaskom u Zvezdu. To je klub velike tradicije i armije navijača. Veliki je izazov, verujem da ovaj tim može da ima taj karakter koje su imale moje ekipe. Pobednički karakter, misleći samo o tome da možemo svakoga da pobedimo. Ovo mi je pasija i nadam se da ću uživati“.

Iskusni stručnjak je dogovorio saradnju sa crveno-belima do leta 2024. godine.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet