ABAKošarkaVESTI DANA

Ivanović: Svi treba da budemo kao FMP

Duško Ivanović nije krio oduševljenje načinom igre FMP – a. Crvena zvezda je na kraju ubedljivo slavila u Železniku, ali su Panteri pružili dosta dobar otpor tokom većeg dela meča. Presudila je Zvezdina široka rotacija, a nakon meča trener Ivanović rekao je kako sve ekipe treba da se ugledaju na igru ekipe iz Železnika.

Čestitam im na želji sa kojom su igrali u ovom meču. Tako treba da igra svaka mlada ekipa, a to će i nama trebati u budućim mečevima. Svi naši igrači su pokušali dati maksimum danas. Pokušao sam da raspodelim minutažu kako bi se svi odmorili. Moramo u utorak biti protiv Virtusa energetski na maksimumu. Sa željom i ambicijom kao FMP danas mi možemo da pobedimo.

Verovatno najlošiju partiju od dolaska pružio je Facundo Campazzo, a Ivanović je rekao da će njemu biti potrebno vreme kako bi se uklopio sa ostatkom ekipe.

Nisam zadovoljan partijom Campazza noćas. Biće mu potrebno vreme da uđe u formu. Ima mesec dana još da stigne ostale igrače, s obzirom da on igra jedan meč nedeljno za razliku od ostalih momaka.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet