FrancuskaFudbalTransferiVESTI DANA

Iznenađenje sa Parka prinčeva, Pariz Sen Žermen želi mladog Srbina!

Veče rezervisano za zanimljivu vest.

Više puta ponovljeno, odluka Ivana Ilića da za stalno napusti Mančester Siti i pređe u Veronu pokazala se kao pun pogodak. Mladi vezista odigrao je sjajnu sezonu, privukao pažnju na sebe, i klub mu neće stajati na putu ukoliko stigne prava ponuda. Interesovao se Brajton, nije poslao konkretnu ponudu, priča je spala na dva italijanska velikana.

Najbliži 21-godišnjem fudbaleru bio je Lacio. Postojao je dogovor oko ličnih uslova i između klubova, čekalo se da odu Luis Alberto ili eventualno Sergej Milinković-Savić, što se nije desilo. Uprkos insistiranju Maurisija Sarija, nije bilo promene u mišljenju kod Klaudija Lotita koji je ostao čvrst u stavu – bez odlaska nema ni dolaska novog veziste. Svoju šansu vrebao je i Milan, s tim da je šampion želeo da kapariše Ilića i ostavi ga Veroni još godinu dana. Rosoneri su u međuvremenu fokusirani na druga, hitnija pitanja, te bi to mogao da iskoristi drugi kandidat.

Uvek pouzdani Đanluka Di Marcio donosi nam vesti da je za reprezentativca Srbije ozbiljno zainteresovan Pariz Sen Žermen. Dolaskom Luisa Kamposa na čelo sportskog sektora, Sveci su počeli da prate igrače u naletu širom sveta. Sredinu terena već su pojačali Vitinja i Renato Sančez, očekuje se da to uskoro uradi i Fabijan Ruiz ali su na Parku prinčeva očigledno zamislili da dodatno ojačaju konkurenciju. Ne zna se još uvek u kom aranžmanu, sem da je francuski šampion ozbiljan kandidat, videćemo da li će i u ovom slučaju brzo i efikasno završiti posao kao u prethodnim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet