KošarkaMundobasket 2023

Jagodić Kuridža: Vidim da su svi jedan uz drugog

Iskusni krilni centar sprema se za novu sezonu udresu Budućnosti i prati reprezentativne kolege na Mundobasketu, što je i prokomentarisao za Meridian sport.

– Sa Bogdanom nikad nisam igrao, ali vidi se da je pravi. Bodri igrače kada pogreše, što je mnogo važno, a šta pričati o košarkaškim kvalitetima. To je neupitno. Preuzima odgovornost, šutira i stvarno je lider na terenu, ali meni je mnogo lepše ono što radi na klupi – priča sa svima, na greške drugih reaguje odlično, bodri ih, podstiče… Znam da je dobra atmosfera, jer je i prošle godine bila takva. Vidim da su svi jedan uz drugog. Sve deluje savršeno i nadam se da će tako i ostati.

Uveren je Marko Jagodić Kuridža da reprezentacija Srbije može do samog kraja, ali ne želi da se to shvati kao nametanje rezultatskog pritiska.

– Voleo bih da bude zlato, ali ne želim da stvaram pritisak. Neka oni samo igraju kao što su danas, da daju maksimum, pa neka bude šta bude, a ja verujem da će to biti dovoljno za veliki uspeh. Želim da istaknem da je već sada veliki uspeh, ali naravno da ne treba da se zadovolje tim i daće Bog da bude najbolje.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet