KošarkaNBASrbijaVESTI DANA

,,Jokiću fale medalje sa Srbijom da bude najveći ikada“

Aleksandar Rašić nije iznenađen što je Nikola Jokić treći put izabran za MVP-ija regularnog dela NBA lige. U izjavi za Tanjug rekao je da je trebalo da bude to četiri puta uzastopce, kao i da je bilo lobiranja da se uskrati za priznanje i ove godine.

Mislim da ovo nije iznenađenje. Iznenađenje je to što nije bio MVP četiri puta u četiri sezone. Svi znamo kako mu je oduzeta zaslužena MVP titula prošle sezone. Mislim da su dosta lobirali i ove godine da ne bude. Međutim, momak na neviđenom nivou igra u kontinuitetu nekoliko godina, zasluženo i očekivano je dobio priznanje.

Sada se svi pitamo hoćemo li videti najboljeg svetskog košarkaša na Olimpijskim igrama u Parizu. Srbija bi sa Jokićem bila veliki kandidat za neku od medalja, bivši reprezentativac veruje čak i za zlatnu, bez obzira što će Amerikanci biti glavni pretendent.

Nadam se da će igrati za Srbiju i biti u ekipi protiv američkog tima. To mu možda nedostaje da bude jedan od najvećih igrača ikada i da sa reprezentacijom osvaja medalje. Želeo bih kao navijač, trener, nekadašnji sportista da ga vidim u nacionalnom dresu. Mislim da sa njim u timu možemo da osvojimo zlato. Njemu kao igraču nedostaje nekoliko medalja sa reprezentacijom da bude jedan od najvećih ikada.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet