FudbalSrbija

Joksimović: Dobri rezultati će vrlo brzo doći

Nisu fudbaleri kragujevačkog Radničkog otvorili polusezonu kako su želeli, upisali su dva poraza iako su nadigrali Voždovac a bili ravnopravan rival Čukaričkom koji je preokrenuo u poslednji čas.

Težak poraz za nas u psihološkom smislu, posebno ako se ima u vidu da smo odigrali dobru utakmicu, a da smo primili nesrećne golove u nadoknadi. Sve je to sastavni deo igre. Zbog toga smo se tokom sedmice prvenstveno trudili da psihološki podignemo ekipu i u prvi plan istaknemo pozitivne stvari u našoj igri, a zanemarimo negativne. Od velike je važnosti da sačuvamo dobru energiju i kvalitet igara iz prethodne dve utakmice i nastavimo da razmišljamo u pozitivnom pravcu. Dobri rezultati će vrlo brzo doći.

Za Joksimovića i njegove izabranike sledi meč protiv Javora u nedelju, naredni rival je suprotno njima, počeo sa dva trijumfa.

Javor je organizovana, defanzivno orijentisana ekipa, sa nekolicinom izuzetno kvalitetnih pojedinaca u ofanzivnom delu tima. Dosta je opasna u tranziciji, jer ima igrače izraženih brzinskih i tehničkih karakteristika. Sa druge strane, nama je pobeda u ovoj utakmici apsolutni imperativ. Dobro smo spremili, verujem da ćemo pružiti još jednu kvalitetnu partiju i uveren sam da ovoga puta pozitivan rezultat neće izostati. Sigurno je da gosti posle dva prolećna trijumfa u utakmicu ulaze znatno rasterećenije u odnosu na nas, ali sam siguran da će moji igrači pružiti maksimum i da će uspešno odgovoriti predstojećem izazovu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet