FudbalSrbija

Joksimović: Neophodno je da pokažemo odgovarajuću čvrstin

Kragujevački Radnički je posle dva vezana poraza remizirao sa Čukaričkim na svom terenu, utisak je da je možda igrom zaslužio sva tri boda.

– Sigurno da je osvojen bod protiv Čukaričkog značajno podigao optimizam u ekipi. Ako smo u stanju da budemo konkurentni jednom tako kvalitetnom protivniku, onda ne vidim razlog da i u utakmicama sa ekipama sličnog kvaliteta ne budemo na istom takvom nivou.

Sada sledi pokušaj da se na sutrašnjem gostovanju Javoru dođe do prve pobede u gostima.

– Javor je jedna disciplinovana i energična ekipa, koja zna da igra na rezultat. Dobro su startovali i sigurno će gledati da protiv nas nastave taj uzlazni trend rezultata. Imaju nekolicinu zaista dobrih pojedinaca u svojim redovima, kao što su Gigić, Luković, Kembel, koji prave razliku na ovom nivou takmičenja, tako da nas očekuje jedna prilično zahtevna utakmica protiv protivnika koji zaslužuje maksimalan respekt. Neophodno je da pokažemo odgovarajuću čvrstinu u duelima i da se čuvamo prekida, koji su jedno od jačih oružja ekipe Javora. Verujem da ćemo uz dobru energiju, čvrstinu i disciplinu u igri, kao i uz neki naš igrački kvalitet koji bi trebao da dođe do izražaja, uspeti da dođemo do povoljnog rezultata.

Napad Kragujevčana je oslabljen pred ovaj susret.

– Imali smo tu nesreću da se Mirić povredio na samom početku utakmice protiv Čukaričkog i on neće biti u konkurenciji za meč u Ivanjici. Sigurno da ćemo bez njega i Ubiparipa, koji je takođe van stroja, biti značajno oslabljeni, ali pokušaćemo da pronađemo odgovarajuća rešenja za njihov izostanak.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet