FudbalSrbija

Joksimović: Spremni smo za svaki mogući scenario

Posle dva vezana poraza kragujevački Radnički želi da se vrati u pobednički ritam, težak zadatak jer u goste dolazi zahuktali Novi Pazar.

– Svesni smo da nas očekuje veliki izazov i duel sa ekipom koja se u ovom momentu nalazi u samom vrhu tabele. Pokušaćemo da na pravi način odgovorimo na tu njihovu neverovatnu energiju, koja im je donosila prevagu na prethodnim utakmicama. Pretpostavljam da će igrati nešto opreznije, da će nam prepustiti posed i tražiti šansu iz tranzicije, ali smo mi spremni za svaki mogući scenario.

Naglašava šef struke da ekipa nije pod pritiskom zbog prethodna dva poraza.

– Igranje MozzartBet Super lige samo po sebi nosi sa sobom određeni pritisak. Svakako da su nam bodovi potrebni, ali to ne znači da postoji neki veća doza pritiska kod igrača u odnosu na prethodne mečeve. Ovo što smo do sada ostvarili je prema nekim našim projekcijama sasvim zadovoljavajuće i nema razloga za neko nepotrebno dizanje tenzije.

Kadrovska situacija pred ovaj meč je povoljna.

– Igrači koji su imali nekih sitnih problema sa povredama i koji su osećali zamor posle utakmice sa Partizanom uspešno su se oporavili i regenerisali, tako da će biti spremni za utakmicu. Još uvek je neizvesna situacija sa Dušanom Cvetinovićem, koji je propustio poslednje dve utakmice zbog povrede. Videćemo nakon današnjeg treninga da li možemo da računamo na njega za duel sa Pazarcima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet