FudbalSrbija

Joksimović: Verujem da ćemo protiv Kolubare nastaviti taj trend dobrih igara u prvenstvu

Fudbaleri kragujevačkog Radničkog u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige dočekuju Kolubaru nakon iznenađujućeg ispadanja iz Kupa.

– Ne bih da zvuči kao alibi priča, ali mi smo utakmicu protiv IMT-a odigrali u sastavu koji nikada ranije nije igrao zajedno, čak ni na treninzima. Pokazalo se da kada nemamo odgovarajući pristup, kao što je to bio slučaj upravo na ovoj utakmici, onda ni taj naš igrački kvalitet ne može da dođe do izražaja. Pri tom, igrači su samo tri dana ranije imali jako tešku prvenstvenu utakmicu protiv Crvene zvezde, koja ih je iscrpela u svakom mogućem pogledu. Naravno, ne želim da na ovaj način umanjim potpuno zasluženu pobedu ekipe IMT-a. Neko moje mišljenje je da treba što pre da zaboravimo na ovu utakmicu i da ne dopustimo da nam ona na bilo koji način poremeti tu neku pozitivnu atmosferu u timu.

Dovoljno upozorenje i dodatna motivacija za megdan sa Lazarevčanima.

– Utakmica sa Kolubarom je od velikog značaja za nas. Eventualna pobeda omogućila bi nam da se nađemo među prvih osam ekipa na tabeli, što bi svakako predstavljalo ogroman podstrek za nastavak sezone. Mislim da se, bez obzira na nedavni poraz od IMT-a u kupu, nalazimo u dosta dobrom momentumu. Poslednje četiri prvenstvene utakmice odigrali smo jako kvalitetno, zabeležili tri pobede i doživeli taj nesrećan poraz od Crvene zvezde. Verujem da ćemo protiv Kolubare nastaviti taj trend dobrih igara u prvenstvu i da ćemo uz odgovarajuću dozu energije, posvećenosti i koncentracije doći do pozitivnog rezultata.

Pred ovo kolo došlo je do smene na klupi Kolubare.

– Svaka promena trenera dodatno mobiliše ekipu. Moj prijatelj i kolega Dukanac je prilično uspešno vodio ekipu Kolubare na tih par utakmica u finišu prošle sezone, tako da će verovatno i sada pronaći pravi način da „trgne“ svoju ekipu. Kolubara je jedna jako dobra i organizovana ekipa, čiju okosnicu čine igrače koji već duže vreme igraju zajedno. Ovog leta su se dodatno pojačali na pojedinim pozicijama, a rezultati koje su beležili na samom početku sezone jasno pokazuju da su napravili prilično dobar posao.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet