FudbalNemačkaTransferi

Još jedan fudbaler zamenio Ajaksov dres Bajernovim

Pridružio se saigraču u Minhenu.

Dva fudbalera Ajaksa na koje se Bajern nameračio pred kraj sezone je i doveo. Nešto teži zadatak je bio potući konkurenciju koja je krenula po Nusera Mazrauija kada je postalo jasno da će kao slobodan igrač otići iz Amsterdama ali su tu članovi uprave i trener ličnim zalaganjem uspeli da ubede Marokanca da je Bavarska prava destinacija za njega.

Problema nije bilo oko Rajana Gravenberha. Mladi vezista je ušao u poslednju godinu ugovora, od početka je želeo u redove nemačkog šampiona i samo se čekalo kada će se dva kluba dogovoriti oko konačne formule transfera.

To je i konačno rešeno te je Holanđanin danas potpisao petogodišnji ugovor sa Bajernom, objavio je Bild. Tek ćemo saznati kolika je vrednost transfera, dok je Nikolo Šira objavio da će Gravenberh u Minhenu zarađivati 4,5 miliona evra godišnje plus bonusi. Tako je Julijan Nagelsman dobio veliko pojačanje u veznom redu na duže staze ali i dalje insistira na dolasku Konrada Lajmera što će nakon pregovora oko kupovine Sadija Manea biti sledeći prioritet.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet