ABAKošarka

Jovanović: Biće zahtevna utakmica u svakom smislu

U prethodnom, drugom kolu AdmiralBet ABA lige, Igokea je ostvarila prvu pobedu. Danas od 17 časova, Vladimir Jovanović i njegovi puleni nadaju se prvoj pred svojim navijačima, protiv SC Derbija.

– Očekuje nas utakmica protiv veoma kvalitetne ekipe, koje je možda i u najboljoj takmičarskoj formi od svih ekipa u ABA ligi. Odigrali su fenomenalno taj Superkup, nastavili u ligi imaju 2:0, tako da su u sjajnoj formi, dugo su zajedno sa trenerom, vidi se njegov rad. Pismeni su košarkaški u odbrani i u napadu, uradili su pametnu doselekciju, igraju zaista sjajno i timsku košarku i biće zahtevna utakmica u svakom smislu za nas, ali ono što je potrebno za nas da imamo dobru koncentraciju i da odgovorimo na sve ono što smo pripremali, i nadam se da ćemo i da odigramo tako, da budemo čvrsti i dovoljno agresivni u odbrani i da tu utakmicu posle pobede u Splitu odigramo na pravi način.

Uzda se Marko Jošilo da će saigrači i on pred svojim navijačima uspeti da nađu način i odbiju nalet Studenata koji su u usponu forme.

– Očekuje nas utakmica protiv ekipe SC Derbija, zaista biće sigurno teško i izazovno, to je ekipa koja je dugo zajedno i koja ima kontinuitet rezultata, dobro se poznaju, uigrani su i sigurno da neće biti lako odbraniti domaći teren. Mi smo jako motivisani, pogotovo posle pobede u Splitu, želimo da nastavimo neki niz da napravimo jer verujem u svoje saigrače i stručni štab da ćemo zaista dati svoj maksimum i da će to biti dovoljno da ostvarimo pobedu.

Autor: K.S.

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet